Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/deb99644/domains/briefingcards.com/public_html/briefingcards/wp-includes/functions.php on line 4042
Verzenden en retourneren - Briefingcards

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL.

Indien u uw bestelling, om welke reden dan ook, niet wenst af te nemen, heeft u het recht uw bestelling binnen acht werkdagen na aflevering te retourneren. Retourneer uw briefingcards, goed verpakt, voldoende gefrankeerd en vergezeld van de originele factuur. Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retour op de achterzijde van de factuur te vermelden. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd indien de Briefingcards compleet en onbeschadigd zijn.

Retouradres:
De Grote Berg | adviseurs & uitgevers
Spoorsingel 70
2613 BA Delft

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben ontvangt u een e-mail ter bevestiging. De betalingsverplichting voor het artikel vervalt of het betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening.

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice.