Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/deb99644/domains/briefingcards.com/public_html/briefingcards/wp-includes/functions.php on line 4042
Capgemini - Career Center - Briefingcards
Capgemini - Career Center

Capgemini – Career Center

Het Career Center is een plek voor alle (circa 6500) medewerkers van Capgemini die nieuwsgierig zijn, willen versnellen of simpelweg iets anders willen. Het Career Center biedt zicht op de organisatie en een consult, waarin de medewerkers meer zicht krijgen op waar zij staan binnen de organisatie en meer zicht op waar zij heen willen. De consults gaan over loopbaanontwikkeling en ook onderwerpen als de voorbereiding van een beoordelingsgesprek of het versnellen binnen de eigen omgeving. In ruim twee jaar tijd hebben meer dan 1200 medewerkers contact met het Career Center gezocht.

Désirée Willemsen en Barbara Visscher gebruiken Briefingcards als dit past bij het consult. Désirée: “ Door het gebruik van briefingcards praat de medewerker vrijer en komt sneller tot de kern. Bij loopbaanbegeleiding kun je Briefingcards op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld om inzicht te bieden in belemmerende overtuigingen of om snel boven water te krijgen wat iemand belangrijk in het werk vindt. Door beelden te gebruiken, praten mensen gemakkelijker vanuit hun intuïtie. Vaak kiezen ze een kaart, zonder precies te weten waarom. De kunst is dan daar goed op door te vragen.”

Barbara gebruikte de kaarten in een gesprek met een ervaren manager. Die vertelde haar achteraf: “Ik ben erg cognitief ingesteld en houd mezelf gemakkelijk voor de gek als het gaat om wat ik echt wil. Deze foto’s waren een prettig middel om dat te doorbreken. Door die kaarten te gebruiken kon ik gemakkelijker teruggaan naar de waarden en doelen waar het in mijn loopbaan om gaat.”