Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/deb99644/domains/briefingcards.com/public_html/briefingcards/wp-includes/functions.php on line 4042
Adecco - Commercieel - Briefingcards
Adecco - Commercieel

Jake Esman was directeur bij Ajilon Professional Staffing: “Ik gebruike de briefingcards het liefst daar waar we het geld verdienen: in commerciële gesprekken met opdrachtgevers en potentiële klanten. Ik was al langer op zoek naar een goed alternatief voor de holle gimmicks die in onze branche nog steeds zo gebruikelijk zijn. Ik zocht een relatiegeschenk met een boodschap. Iets wat je niet alleen achter kunt laten, maar giveaway waar je ook echt iets inhoudelijks mee kunt doen. Toen Vincent me in een hele andere context over de briefingcards vertelde, zag ik direct de commerciële mogelijkheden.”

“Laatst had ik een afspraak met het hoofd P&O van een industrieel productiebedrijf. Met ongeveer duizend medewerkers een belangrijke klant voor ons. Het is een vaste afspraak. Ik kom daar elk kwartaal om de lopende zaken te bespreken en de relatie te beheren.

Ik stelde voor deze vaste afspraak eens op een andere manier in te vullen. Dat vond hij prima. Ik vroeg hem drie kaarten uit te kiezen in antwoord op de vraag: Waar wil je naartoe in de samenwerking met Ajilon als personele dienstverlener. Ik weet nog precies welke kaarten hij selecteerde en waarom. Maar wat belangrijker is, ik weet ook zeker dat hij dat over een jaar ook nog weet.”

“Met de briefingcards kan ik een heel ander professioneel gezicht aan mij klanten laten zien. Ik versterk daardoor het onderscheid met mijn concurrenten. Niet alleen door een betere dienstverlening, maar ook door de relatie op een andere manier te onderhouden.”